دستور العمل های ساده سوپ – نیویورک تایمز


اگر یک قابلمه سوپ خانگی شما را به یاد یک کوزه بزرگ با بسیاری از مواد می اندازد که ساعت ها می جوشد ، دوباره فکر کنید. این فرمول ساده ای برای تهیه سوپ سبزیجات دارد ، که فقط به چند ماده اولیه و حداقل زمان پخت نیاز دارد ، اما با این وجود همان راحتی غنی را دارد که سوپ برای تهیه آن طراحی شده است. شما به حدود نیم کیلو سبزیجات تازه ، سه لیوان آب و مخلوط کن یا غذاساز نیاز دارید (اگرچه می توان از دستگاه سیب زمینی استفاده کرد). نتیجه این کار دو بخش سخاوتمندانه گرمای مخملی یا چهار قسمت متوسط ​​دیگر خواهد بود.

افزودن شخصیت به خود شما بستگی دارد. سوپ اصلی را می توان با جایگزینی آب با آب ، اضافه کردن خامه سنگین یا شیر نارگیل یا کمی روغن زیتون ، روغن ریحان یا روغن مغز مخلوط کرد. زنجبیل ، فلفل قرمز ، پیاز ، سیر یا موسیر را که کمی خورشت خورده اید می توانید با سبزیجات پوره کنید. سوپ را می توان با انبوهی از ماست یونانی ، پنیر بز تازه ، پستو یا چیپس چیلی پوشید. می توانید کمی کروتون ، کاپیر ، پیاز یا سایر گیاهان آسیاب شده ، کمی پنیر رنده شده ، آووکادو خرد شده ، پوسته ، بادام تست شده یا آجیل کاج ، زرده تخم مرغ آب پز شده الک شده یا بیکن خرد شده را قبل از سرو اضافه کنید.

در زیر الگوی یک سوپ اساسی تهیه شده با هویج و زنجبیل و همچنین پیشنهادهایی برای برخی ترکیبات دیگر آورده شده است. اگرچه سبزیجات تازه ستون فقرات اکثر این سوپ ها هستند ، برخی از غذاهای کنسرو شده ، به ویژه لوبیای سیاه یا دارچین و لوبیا و گوجه فرنگی سان مارزانو نیز به خوبی کار می کنند (تهیه سبزیجات پخته مانده را در نظر بگیرید). برای بیشتر سوپ ها ، اسپری کردن اسید – آب لیمو یا چند قطره سرکه – برای سبک شدن طعم ضروری است.

زمان: 30 دقیقه

عملکرد: 2 تا 4 وعده

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر

1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه آسیاب شده

1 کیلوگرم هویج (حدود 8) ، پوست کنده ، قطعه قطعه شده ، به قطعات خرد شده برش داده می شود

1 قاشق چایخوری آب لیمو

نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن

در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری هویج ریز آسیاب شده یا سایر گیاهان

1. روغن متوسط ​​را در قابلمه 3 لیتری گرم کنید. زنجبیل را اضافه کنید و چند دقیقه بپزید تا نرم شود. هویج را بهم بزنید. 3 فنجان آب اضافه کنید.

2. بگذارید بجوشد ، حرارت را کم کرده و بجوشانید و بپزید تا وقتی هویج با چاقو سوراخ شود ، به مدت 15 تا 20 دقیقه. آن را از روی حرارت برداشته و 3 تا 4 قطعه یخ به آن اضافه کنید تا سریع خنک شود.

3. پوره را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید. به ماهیتابه برگردید و بپزید. در صورت تمایل قوام را با افزودن آب یا پخت و پز بیشتر تنظیم کنید تا غلیظ شود. آب لیمو را اضافه کرده و با نمک مزه دار کنید. با قاشق در کاسه های گرم یا بشقاب های سوپ کم عمق ، مقداری گیاهان را در وسط ظرف پراکنده کرده و سرو کنید.

مارچوبه: اگر دسته ها ضخیم هستند ، آنها را پوست بگیرید. یک قطره قطره چکه روغن زیتون و دوش پارمیگیانو-رجیانو رنده شده اضافه کنید. در نظر بگیرید که به هر وعده یک تخم مرغ شکار شده اضافه کنید.

کلم بروکلی یا کلم بروکلی: از ساقه و گل استفاده کنید. با پوسته فلفل قرمز ، صاف با شیر نارگیل ، سرکه برنج برق بزنید و چند گل کوچک برای تزیین رزرو کنید.

گل کلم مخملی: شما به یک کل سر ، خوب تراش خورده و برش خورده نیاز خواهید داشت. کمی نصف یا نصف خامه اضافه کنید و روی آن کاپیر ، پسته یا بادام برشته شده بپاشید.

گوجه فرنگی خامه ای: گوجه فرنگی های کنسرو شده را با سیر دم کرده ، سپس با خامه نرم یا تند با چیلی یا سریراکا نرم کنید.

عدس و سوسیس: با دو سوم فنجان عدس خام شروع کنید. آنها حدود 30 دقیقه می پزند. سپس آب و سوسیس سرخ شده بیشتری اضافه کنید. یا با دو فنجان عدس پخته باقی مانده شروع کنید. چاشنی شراب قرمز خوب خواهد بود.

سیب زمینی تره فرنگی: این یک کلاسیک است. ممکن است بخواهید کمی خامه و سطح با پیاز خرد شده یا خاویار ماهی قزل آلا یا هر دو اضافه کنید.

سانچوک و سیب زمینی: خاکی تر از تره سیب زمینی ، این نوع به سیر در پایه و ماست یونانی در بالای آن نیاز دارد.

کرسون: از کل اتصال ، ساقه ها و همه چیز استفاده کنید ، سپس کرم اضافه کنید. چند ساقه کوچک رزرو کنید تا روی سوپ آماده قرار گیرد. خیلی عالیه

لوبیای سفید یا سیاه: کنسرو 14 تا 16 اونس لوبیا ، شستشو داده شده ، می تواند قبل از برخورد به دستگاه ، برای مدت کوتاهی در آب با ادویه هایی مانند سیر ، فلفل یا پیاز بجوشد. تکه های گوشت خوک مکمل لوبیای سفید هستند و چیپس ذرت خرد شده می تواند سیاه را بپوشاند.


منبع: khabar-aseman.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*