دستور العمل های کوکتل داغ – نیویورک تایمز


برای فرار از سرما ، با یک نوشیدنی گرم برای گرم کردن دست ، بدن و روحیه ، چیزی شبیه نشستن بالای یک شومینه یا حتی داخل خانه وجود ندارد. مانند Southside در تابستان ، کوکتل های گرم و سایر نوشیدنی ها زمستان را می خواهند. کلاسیک هایی مانند شراب ناشنوا ، قهوه ایرلندی و تام و جری وجود دارد ، یا شما همیشه می توانید یک فنجان براندی را در یک فنجان شکلات داغ یا چای بریزید.

برای این گرمکن های جشن ، که کاملاً الکل دارند ، متصدیان خانه می توانند از لیوان یا فنجان قهوه استفاده کنند. شیشه ها خوب هستند به خاطر داشته باشید که نوشیدنی گرم است ، بنابراین ظرف به دسته نیاز دارد. دستمال های کوکتل تزئین شده فصلی به اندازه تینسل روی چوب لازم هستند.

در اینجا چند نوشیدنی گرم برای نوشیدن قبل یا حتی بعد از شام آورده شده است. برخی از شراب های دودی کلاسیک مبتنی بر چای دودی وجود دارد که برای جذابیت ذوب شده خود به چای Lapsang Souchong و ذغال سنگ نارس اسکاچ متکی است و یک کره ریف کره ای داغ از Ivy Mix و Julie Reiner ، دو ستاره کهکشان کهکشانی نیویورک. که یک منوی فصلی به نام Sleyenda را در بار خود در بروکلین ، Leyenda رها می کنند. “پای تخم مرغ” کاپوچینو ، مخلوطی بدون تخم مرغ ، برای پر کردن آن نیاز به تهیه اسپرسو یا حداقل یک مخلوط شیر دارد.

برگرفته از رستوران های Quality Eats ، Quality Italian و Quality Bistro در نیویورک

زمان: 20 دقیقه

عملکرد: 6 وعده

یک فنجان شکر

2 عدد چوب دارچین ، به علاوه مقدار بیشتر

1 قاشق چایخوری میخک کامل

1 قاشق چای خوری فلفل دلمه ای

3 لیوان (1 بطری) شراب قرمز غنی اما خشک مانند سینفاندل

cup جام بندیکتین

یک لیوان کنیاک یا براندی

2 قاشق غذاخوری آب لیمو

چرخ های نارنجی برای تزیین

1. شکر ، چوب دارچین ، میخک و فلفل دلمه ای را در قابلمه 2 لیتری بریزید. یک لیوان آب اضافه کنید. بپزید و وقتی شکر حل شد ، 5 دقیقه آن را بپزید و هم بزنید.

2. شراب ، بندیکتین ، کنیاک و آب لیمو را اضافه کنید. بازگشت به جوش آمدن. از روی حرارت برداشته و درون پارچ بریزید و ادویه ها را صاف کنید. بین فنجان ها یا ظروف سنگین تقسیم شده و هر کدام را با یک چوب دارچین و یک برش پرتقال تزئین کنید. گرم سرو کنید.

زمان: 15 دقیقه

عملکرد: 2 نوشیدنی

1 قاشق چایخوری چای برگ Lapsang Souchong یا 1 کیسه چای

بادیان 5 ستاره

5 غلاف هل سبز

6 دانه فلفل سیاه

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

1 قاشق غذاخوری عسل

3 اونس اسکاچ دودی ، مانند لافرویگ یا لاگاولین.

2 چرخ لیمو برای تزیین

1. در یک قابلمه کوچک ، در 6 اونس آب چای درست کنید. 3 ستاره انیسون ، هل و فلفل اضافه کنید. بپزید و به مدت 5 دقیقه با حرارت کم آن را بپزید. آب لیمو ، عسل و اسکاچ را بهم بزنید.

2. درون 2 لیوان شیشه ای بریزید ، هر کدام را با ستاره انیسون و چرخ لیمو تزئین کرده و سرو کنید.

اقتباس از Sleyenda در بروکلین

زمان: 10 دقیقه

عملکرد: 1 نوشیدنی

رم تیره 2 اونس

2 قاشق غذاخوری (1 اونس) پوره میوه شور یا کشک لیمو

1 قاشق غذاخوری عسل

2 قاشق غذاخوری آب آناناس

1 قاشق غذاخوری آب آهک

½ قاشق غذاخوری کره نمک با یک فشار

1. رم ، پوره میوه شور ، عسل ، آب آناناس و آب آهک را در یک قابلمه کوچک ترکیب کنید. دم کرده ، هم بزنید ، تا مواد خوب مخلوط شوند. در یک فنجان قهوه از قبل گرم شده بریزید.

2. قسمت بالا را با روغن چرب کرده و سرو کنید.

زمان: 10 دقیقه

عملکرد: 1 نوشیدنی

قهوه اسپرسوی آسیاب شده 2 اونس ، معمولی یا بدون کافئین

1 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق غذاخوری براندی یا الکل دیگر

¼ یک لیوان خامه سنگین

خرج و جوز هندی

1. اسپرسو را در یک فنجان یا لیوان آماده کنید (ظرفیت حداقل 6 اونس). شکر و براندی را مخلوط کنید.

2. در یک ظرف جداگانه ، خامه را با دستگاه یا لیسک بزنید. آن را با خار ، پودر جوز هندی روی قاشق بریزید و سرو کنید.


منبع: khabar-aseman.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*