سدیم لوریل سولفات چیست؟

این عمل به طور موثری هر نوع رطوبتی را گیر می اندازد و ایجاد پودرهای خشک و حیاتی خاصیت ریزش مناسب می کند. هم واکنش دهد و به طور موثری مولکول سورفکتانت ها را غیر فعال نماید. در بیشتر مواد تجاری شوینده ها نظیر مایع ظرفشویی و پاک کننده های صنعتی ( کارواش و کف شورها و برطرف کننده روغن) و در بیش از 90% مواد بهداشتی و پاک کننده تن و سر از قبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون چه به رخ مایع یا این که غیر مایع جهت زدودن چربی به تیتر ماده کف کننده و پاک کننده و امولسیون کننده مواد چسبنده بکار می رود و جز مواد اولیه آرایشی و دارویی است. SLS به تیتر “سورفاکتانت” شناخته می شود؛ به این معنی که این که جاذبه سطحی در بین مواد را کاهش می دهد، به این دلیل از آن به عنوان ماده پاک کننده و کف کننده استعمال می شود. مثل سایر شوینده ­ها (عامل شوینده­ها) SLES هم تولید سوزش می­ کند این ماده در چشم و پوست ایجاد سوزش می­ کند. همین برهان هنگام عملیات اتوکسیلاسیون به SLES بیش تر شده، موجب تغییر در کارایی و حساسیت زایی شده و در اخیر موجب می شود تا نام آن از لوریل به لورت تغییر پیدا کند. در بعضی گزارشهای انسانی نیز این قبیل حساسیتها تصویب شده سدیم لوریل سولفات و آفت دهان است. تگزاپون یا سدیم لوریل اتر سولفات مقاوم در برابر آب دشوار و جزء‌جزء‌کردن بیولوژیکی بالا است. تگزاپون یا سدیم لوریل اتر سولفات اصلی التهاب سدیم لوریل اتر سولفات تولید پوستی کاهش است. به طور کلی می توان گفت که SLS در فرمولاسیون های مورد استعمال در اسباب آرایشی و محصولات نگهداری فردی ایمن است. SLS اصلی اکسید کننده های توانمند و مواد کاتیونی و اسیدهایی حیاتی pH کمتر از ۲.۵ ناسازگار است. رخ ظاهری آن به صورت مایعی ویسکوز بیرنگ یا خمیر سپید نیمهشفاف است. تگزاپون یا سدیم لوریل اتر سولفات حاوی میزان مقداری نمک بوده و در شکل رقیق شدن حساس آب، ویسکوزیته کمی دارد. فرمول شیمیایی سدیم لورل سولفات به رخ NaC12H25SO4 می باشد. آمونیوم لوریل سولفات (ALS) و سدیم پارت سولفات Sodium pareth sulfate سورفکتانت­ هایی هستند که در محصولات آرایشی به جهت تمیزکنندگی و همینطور امولسیون کنندگی به عمل می­روند.

حتما بخوانید:
فروشگاه تجهیزات پزشکی و آرایشی و بهداشتی آنلاین