سنگاپور اولین محصول گوشتی را که در آزمایشگاه رشد کرده تأیید کرد


هونگ کنگ – اول ، گوشت از مزارع و جنگل ها می آید. سپس از کارخانه ها می آید. اخیراً ، کارآفرینان آن را از گیاهان تهیه می کنند.

برخی تعجب می کنند که آیا رویکرد پیچیده تری وجود دارد: آیا می توان گوشت را از طریق سلول های موجود در آزمایشگاه پرورش داد؟ این تلاش با چالش های زیادی روبرو است ، از بدبینی گرفته تا چیزی که از آزمایشگاه ناشی می شود ، تا س questionsالاتی درباره آنچه که دولت ها فکر می کنند.

صنعت گوشت آزمایشگاهی نوپای روز چهارشنبه در آخرین مرحله یک پیروزی کوچک به دست آورد ، زیرا یک شرکت تازه تأسیس ایالات متحده اولین کسی بود که تصویب دولت را دریافت کرد – در این مورد پیامی از شهر سنگاپور – میوه های آزمایشگاه های خود را در قالب “مرغ پرورشی” به مردم می فروشد. “

Eat Just در سانفرانسیسکو مستقر است و محصول خود را چنین توصیف می کند: “گوشت واقعی و با کیفیت عالی که مستقیماً از قفس حیوانات برای مصرف بی خطر انسان ساخته می شود.” آژانس غذایی سنگاپور روز چهارشنبه اعلام کرد که این محصول را برای فروش به عنوان ماده ای در ناگت مرغ تأیید کرده است.

مدیر عامل شرکت Eat Just ، جوش تتریک روز چهارشنبه تلفنی گفت: “این یک لحظه تاریخی در سیستم غذایی است.” “ما هزاران سال است که گوشت می خوریم و هر بار که گوشت می خوریم ، مجبور بوده ایم یک حیوان را بکشیم – تاکنون.”

الین سیو ، مدیر عامل موسسه Good Food Asia Pacific ، یک سازمان غیرانتفاعی که گوشت کشت شده و گیاهان جایگزین محصولات حیوانی را تبلیغ می کند ، گفت: این اقدام سنگاپور “اولین تصویب قانونی در مورد یک محصول گوشتی کشت شده در جهان است”.

خانم سیو ، غیرانتفاعی وی گروهی به همین نام در واشنگتن.

آژانس غذایی سنگاپور روز چهارشنبه گفت پس از ارزیابی ایمنی Eat Just به گروه کاری آژانس غذایی جدید ، که هفت عضو آن متخصص خارجی در علوم غذایی ، سم شناسی ، تغذیه ، هستند ، این قرص ها را تأیید کرده است. اپیدمیولوژی و سایر مناطق. آژانس شامل “گوشت کشت شده یا سلولی پرورش یافته در شرایط کنترل شده” تحت تعریف غذایی جدید ، همراه با گونه های خاصی از جلبک ها ، قارچ ها و حشرات است.

جینی تان ، سخنگوی آژانس ، در نامه ای الکترونیکی گفت: “ما با كشورهای دیگری كه تاكنون محصولات گوشتی پرورشی را تأیید كرده اند ، آشنا نیستیم.”

آقای تتریک گفت که رستوران سنگاپور که نامش فاش نشده است “فروش محصول را” به زودی برای شروع رزرو “آغاز می کند ، اما از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد. پیش از این ، این شرکت گفته بود که برای ساخت یک بلوک بومی 50 دلار هزینه می شود. او اکنون در وب سایت خود می گوید که این قطعات با “برابری قیمت برای مرغ درجه یک که شما در یک رستوران دوست دارید” ارائه خواهد شد.

آقای تتریک گفت ، Eat Just در حال فروش یک محصول تخم مرغ مانند است که از لوبیا ماش ساخته شده است. وی گفت ، این محصول در ایالات متحده و چین فروخته می شود و این شرکت قصد دارد اوایل سال آینده در کره جنوبی گسترش یابد.

آقای تتریک اظهار امیدواری کرد که تصمیم سنگاپور در مورد تأیید نیش مرغ “گوشت خوب” شرکت وی موجب تشویق نهادهای نظارتی در ایالات متحده و کشورهای اروپای غربی شود تا برای تنظیم گوشت های آزمایشگاهی سریعتر حرکت کنند.

وی گفت: “اگر سنگاپور تنها کسی است که این تأیید را دارد ، آنچه می خواهیم انجام دهیم برای بهبود سیستم غذایی خوب نیست.”

در ایالات متحده ، تأیید سازمان غذا و دارو برای اکثر مواد جدید ، از جمله گوشت تقلیدی تولید شده از مارک های غذایی گیاهخواران ، لازم نیست. شرکت ها می توانند مشاورانی را برای انجام آزمایش استخدام کنند و آنها ملزم نیستند که یافته های خود را به آژانس اطلاع دهند ، فرایندی که به عنوان ارزیابی خود شناخته می شود.

خانم سیو از انستیتوی غذای خوب گفت که تا آنجا که او می دانست ، هیچ تنظیم کننده ای در دنیا نگفته است که یک محصول گوشتی کشت شده می تواند مستقیم به بازار برود. وی افزود: “من فکر می کنم از نظر تجاری ، شما دوست دارید که از نعمت تنظیم کننده بهره مند شوید.”

تجارت گوشت مدت هاست که با انتقاد فعالان حقوق حیوانات روبرو شده است و آنها می گویند خوردن گوشت غیرانسانی است. در سالهای اخیر ، صنعت کنترل بیشتری بر تأثیر آن بر تغییرات آب و هوایی جلب کرده است.

دامها هر سال حدود 14.5 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای جهان را تشکیل می دهند – تقریباً معادل انتشار کل ماشین ها ، کامیون ها ، هواپیماها و کشتی ها به طور مشترک. به ازای هر گرم پروتئین ، گاوها تأثیر بیشتری نسبت به تولید گوشت خوک ، مرغ یا تخم مرغ دارند ، بیشتر به این دلیل که آنها متان را استخراج می کنند ، این یک گاز قدرتمند برای گرم کردن کره زمین است.


منبع: khabar-aseman.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*