غذا خوردن در هنگام شیوع همه گیر


آقای لویت ، که در منهتن زندگی می کند ، راه سختی را آموخته است که وقتی یک ساعت یا بیشتر در بیرون می نشیند ، پاهایش به بلوک های یخ تبدیل می شوند. او برای پوشیدن کفش گرم با چندین لایه جوراب پذیرفته شده است و او و همسر و فرزندانش نیز پوشیدن پتو را فراموش نمی کنند.

غذاخوری های فضای باز با کلاه ، کت و دستکش زمستانی خود مانند ورزشکاران زمستانی به نظر می رسند. وی گفت ، اریکا چاو ، رستوران دار منهتن که مکان های کیمیا و ویلا را اداره می کند ، افراد را دیده است که “با یک تیم اسنوبرد کامل ، مانند برتون تا سرش”.

آقای لی به شلوارهای پشم گوسفند وجانوران دیگر با خط Heattech و جوراب های پشمی ضخیم LL Bean یونیکلو قسم می خورد. وی گفت: خانم سیسکین “چند ترفند من انتخاب کرده ام” ، از جمله لایه برداری لباس زیر بلند زیر شلوار جین و یک آستر نازک Patagonian زیر کتش.

او گفت ، یک شب اخیر ، “من برای شام بیرون رفتم و آن پاهای گرم کننده هوا را که برای اسکی می خرید ، پوشیدم.” “من همچنین این گرم کن دستی را گرفتم که بازی را تغییر داد” ، یک مدل شارژ از Ocoopa.

صاحبان رستوران همچنین به مشتریان خود کمک می کنند تا گرم بمانند. Odeon در محله TriBeCa در نیویورک دارای لامپهای گرمای مادون قرمز فراگیر ، همراه با پتوهای میکروفیبر است که می توانید آنها را با 7 دلار اجاره کنید یا با 20 دلار خریداری کنید. این رستوران همچنین دارای پتوهای مولی مانند آنهایی است که به ماراتن ها داده می شود تا مشتریان بتوانند از آنها برای رایگان. بسیاری از رستوران های دیگر نیز پس از هر بار استفاده ، پتوهایی را شستشو یا تمیز می کنند.

حتی بهترین غذاها هم خیلی سرد نیستند ، بنابراین باید به چگونگی سازگاری رستوران توجه کرد.

در پاییز ، سدریک وونگریچتن ، سرآشپز و صاحب Wayan ، که غذای اندونزیایی را با استعداد فرانسوی سرو می کند ، دریافت که غذاهایی مانند رشته های خرچنگ دریایی در عرض چند دقیقه خنک می شوند. آقای Vongerichten با الهام از دوران کودکی خود در فرانسه ، دستگاه مشعلی مانند فوندوئه پنیر را معرفی کرد که در جداول انتخاب شده به پریز برق متصل می شود ، مفهومی که وی آن را Indo-Chalet می نامد.


منبع: khabar-aseman.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*