با توجه به گفته های محققان در زمینه تاثیر سیر سیاه برای دیابت باید بگویم که در سیر سیاه برای دیابت ۴۰۰ نوع ماده شیمیایی مختلف وجود دارد که وجود آنها در این فرآورده گیاهی سبب می شود تا فرد بیمار پس از مصرف این دارو در صورت داشتن دیابت و یا سایر ناراحتی هایی مانند فشار خون، کلسترول بالا و غیره به طور خودبه خودی و مستمر بهبود یابد و میزان قند خون، کلسترول و همچنین فشار خون در فرد بیمار به خوبی تنظیم شود. نامنظم بودن شکل اگرچه در بعضی مواقع اجتناب ناپذیر است از بازه عملیات مکانیکی نظیر پوست گیری و غیره میکاهد و عموماً منجر به ازدیاد ضایعات می شود. در همان زمان سیستین از طریق مسیر غیر مستقیم از آلین به اساسی تبدیل می شود از آسیب فواید سیر از جمله فعالیتهای آنتی اکسیدان و ضد التهاب برای سلامتی کمک می کند همانطور که برای دیجی طی فرایند حرارتی برخی از ترکیبات شیمیایی اسیر تازه به ترکی تبدیل می شوند ترکیبات اصلی و اصلی واکنش میلاد هستند ترکیبات شیمیایی بی جی پیچیده است و کیفیت محصولات آن به روند ساخت آن بستگی دارد. در بخش پوست گیری از عملیات آماده سازی استفاده از یک محلول قلیایی داغ منجر به سهولت عملیات شده و مزیت این امر کاهش زمان بلانچینگ است.

تمامی خواص و فواید سیر سفید، در سیر سیاه هم حفظ می شود و علاوه بر آن سیر سیاه، خاصیت های بیشتری را نسبت به سیر سفید پیدا می کند و از فواید خرید سیر سیاه پرداخت درب منزل بیشتری برخوردار است. به گزارش ایرنا، ویروس تاجدار کرونا بیش از ۱۹ ماه است که میهمان ناخوانده جهانیان شده و در سیر و گردش خود از شهری به شهری و از کشوری به کشوری دیگر، رنگ و رخ تازه و علائم جدیدی از خود بر جای می گذارد. یکی از مهم ترین خواص این فرآورده در پیشگیری و درمان سرطان است. سیر حاوی مواد لینولینک هستند که می توانند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زودانزالی کمک کنند. این محصول با قرار دادن 400 ماده شیمیایی مفید در ترکیبات خود به طور حتم می تواند دیابت نوع 1 و همچنین دیابت نوع 2 را کنترل نماید. در بلانچینگ با بخار محصول به کمک نقاله تسمه ای یا حلزونی از داخل اتاقک محتوی بخار عبور داده می شود در اینجا نیز زمان بلانچینگ مانند روش قبل بسته به نوع محصول متغیر است چنانچه استفاده از مواد شیمیایی برای محصول مورد نظر لازم باشد باید محلول محتوی ماده شیمیایی قبل یا بعد از عبور محصول از اتاقک یا در حین عبور از نآ از روی محصول افشانده شود .

همچنین توجه داشته باشید این سیر ادرارآور بسیار خوبی است زیرا حاوی پتاسیم است و برای افرادی که به بیماری های کلیویی مبتلا هستند بسیار مناسب می باشد. علاوه بر آن گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذاییتان می تواند علاوه بر کمک کردن به تناسب اندامتان به پاکسازی و تقویت اندام های گوارشی و سیستم ایمنی هم کمک کند. این سیر اگر در رژیم غذایی شما استفاده شود به دلیل آنتی اکسیدان های زیادی که دارد بدن را در برابر سرطان، بیماری های قلبی عروقی، فشار خون و بسیاری از موارد دیگر ایمن کرده و به طور کلی سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد. پلی فنول : پلی فنول ها سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و بر اساس مطالعات علمی برای پیشگیری و درمان سرطان و بیماریهای قلبی عروقی ، کنترل دیابت نوع ۲ و پیشگیری از چاقی و افزایش متابولیسم بدن ، شادابی پوست ، سلامت روده و پیشگیری از عفونت میکروبی بسیار مفیدند.

با این حال از آنجایی که امروزه افراد به سلامت پوست خود اهمیت زیادی می دهند همواره برای شان سوال است که سیر سیاه از کجا سیر سیاه عطاری بخریم؟ نکته مهمی که در خصوص مصرف این محصول باید بدانید این است که قبل از استراحت هیچ وقت نباید سیر سیاه بخورید چون یک محصول انرژی زا بوده و موجب بی خوابی می شود و از طرفی در مصرف این محصول نباید زیاده روی شود. سیر سیاه یا همان سیر فرآوری شده محصولی است که با وجود خواص منحصر به فرد، امروزه طرفداران زیادی دارد و قبل از اینکه به مبحث این بپردازیم که سیر سیاه را از کجا بخریم باید توجه داشته باشید به طور کلی این سیر از تخمیر سیر معمولی در رطوبت و حرارت کنترل شده به دست آمده به طوری که در مدت 50 تا 90 روز در دمای تقریبی 60 تا 77 درجه سانتیگراد، سیر سفید نگهداری شده که در این زمان سیر حالت ژله ای پیدا می کند و مزه آن شیرین شده و رنگ آن نیز سیاه می شود. همه این خواص مفید در پلی فنول هاست که سیر یکی از منابع غنی پلی فنول است و سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر سیر سفید پلی فنول دارد!

ایندکسر