آن ها همچنین تاکید می کنند که اشخاص در هنگام نوشیدن قهوه باید از مصرف بیش از ترازو خامه یا شکر قهوه عثمانی هم خودداری کنند. 3. اسیدیته قهوه که نشان دهنده مقدار ترشی قهوه است؛ در قهوه عربیکا بیش از قهوهی روبوستا قهوه کلمبیا است. حیاتی وجود این، حضور بیش از اندازهی اسید در معده سبب ساز تولید بعضی مشکلات میشود. پس از ورود قهوه به ترکیهی امروزی، این نوشیدنی به سرعت در در بین مردمان اشاعه پیدا کرد و مکانهایی برای سرو همین نوشیدنی ایجاد شد. در همین مطالعات حدود ۲۰۰۰۰۰ نفر که روزانه ۶ فنجان یا عمده قهوه مینوشیدند گزینه تحلیل قرار گرفتند. چنانچه به خاطر سالها نوشیدن الکل به کبد خویش زخم رساندهاید، قهوه می تواند ابرقهرمانی باشد که به دنبالش بودهاید. «در رابطه اهمیت اثرات بلندمدت قلبی عروقی و متابولیک مصرف قهوه در بیماران دچار به فشار خون اختلاف لحاظ وجود دارد. در همین نوشته اهمیت خواص قهوه و فواید فوق العاده آن به جهت سلامتی آشنا شدید. همین چربیها در قالب اسیدهای چرب آزاد و منشاء سوخت، وارد جریان خون می گردند که به جز مغز، ماهیچههای قلبی و اسکلتی، اسیدهای چرب را ترجیح میدهند. مقدار آنتی اکسیدان قهوه حتی از کاکائو و چای سبز که به عنوان منابع غنی آنتی اکسیدان شناخته میشوند عمده است و می توان از آن به تیتر پادشاه آنتی اکسیدان مواد غذایی یاد کرد. قهوههای کشت شده در عالم کلیه از یک گونه نیستند و براساس خواص، ویژگیها و محل کشت به گونه های متفاوتی تقسیم میشوند. عصارهی گیاه قهوه، که ما آن را با نام “قهوه” میشناسیم براساس طریق تنظیم و ادغام دارای سایر مواد غذایی از گزاره شکر، شیر، خامه و بستنی به نامهای متفاوتی از جمله قهوه ترک، قهوه فرانسه، قهوه اسپرسو، کاپوچینو، لاته و موارد همین چنینی نامگذاری میشود.

ایندکسر